Reviews
Wat zeggen onze klanten:
Sam Millet
3 maanden geleden

Voor ons de eerste keer dat we met gt-drive naar de luchthaven reden. Aanvragen van verplaatsing en bevestiging verliep volledig via de website. We werden netjes op tijd (zelfs iets te vroeg) opgehaald.

Bekijk meer
Lien Van Cauwenberghe
6 maanden geleden

Al enkele malen gebruik gemaakt van dit vervoer en de service is top. Steeds op tijd, vriendelijke chauffeurs en correcte prijs. Ze kunnen er op rekenen dat ik in de toekomst nog gebruik zal maken van hun aangeboden diensten.

Bekijk meer
Stephanie Baele
7 maanden geleden

Ik heb nu 1x gebruikt gemaakt van de services van GT-Drive van de luchthaven naar huis en ik ben zeer tevreden. Ik had nog laattijdig een boeking aangevraagd en die is toch kunnen doorgaan zonder problemen. Ook correct een offerte ontvangen en deze prijs achteraf met de bankkaart betaald.
De taxi was echt top en ook ons zoontje vond het geweldig en zat de hele tijd te lachen.
Vroeger namen wij geen taxi om ons te verplaatsen van of naar de luchthaven maar ik zou GT-Drive in de toekomst toch wel overwegen omdat het een zeer aangename ervaring was.

Bekijk meer
Merel Beke
7 maanden geleden

Voor de eerste keer gereserveerd bij GT-Drive. Correcte afspraken qua uur van ophaling! Vriendelijke chauffeurs en vriendelijk contact met de eigenaar! Heel tevreden nieuwe klanten! We zullen in de toekomst zeker opnieuw bij GT-Drive reserveren. Bedankt!

Bekijk meer
Koen Eeckhout
8 maanden geleden

Super goede 1e ervaring met GT-Drive. Stipte ophaling met wagen die voorzien was op onze noden. Vlotte rit (heen en terug) door aangename chauffeurs in mooie en verzorgde wagens.
Onze 2e boeking werd zonet doorgegeven. Top kwaliteit voor een top prijs!

Bekijk meer
Marleen Raes
10 maanden geleden

Bedankt Gert voor de super goede service voor ons luchthavenvervoer. Correct , vriendelijk en voor alles een oplossing. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar vervoer. Op ons mag je zeker en vast rekenen. Grts marleen en Patrick

Bekijk meer