Diensten

WELKE SOORTEN VERVOER KUNNEN WE U AANBIEDEN ?

GT-Drive brengt zowel particulieren als professionelen comfortabel naar de gewenste bestemming. Een avondje stappen, een trouwfeest, receptie of een zakelijk diner ? Wij brengen u veilig naar de gewenste locatie.

 

Als jonge, gedreven starter staat er een luxe Ford Tourneo custom tot uw beschikking. Deze is voorzien voor individuele klanten en biedt plaats tot 7 personen. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen ?

Uw vakantie begint op het moment waarop u de voordeur achter u dichttrekt.  Tenminste, als u kiest voor het luchthavenvervoer van GT-Drive.

 

U vertelt ons wanneer u op de luchthaven moet zijn, wij zorgen voor een vlotte rit en brengen u veilig en wel naar de luchthaven van uw keuze. Ga dus rustig zitten en begin al maar te dromen van verre stranden, verfrissende cocktails en een welverdiende vakantie.

We zijn gevestigd op een centrale locatie in

Oosterzele ( Balegem )  zodat we snel ter plaatse kunnen zijn in veel gemeenten rond Oost- en West-Vlaanderen.

 

Of je nu ‘s ochtends vroeg gaat vliegen, of ‘s nachts op het vliegveld opgehaald wilt worden, je wordt even vrolijk door GT-Drive geholpen voor een vast tarief. Wij rekenen geen speciale dag of nacht tarieven. Betalen kan eenvoudig contant of via bancontact.

Hebben we uw interesse al gewekt ? Reserveer dan nu !

Personenvervoer  of  Luchthavenvervoer.

 

Bent u nog niet overtuigd ? Nog even een overzicht:

~ Een betrouwbare service, gegarandeerd op tijd

Zorgeloos, zonder stress de baan op.

~ Een vast afgesproken tarief, geen verassingen.

 

Geniet met GT-Drive van een veilige, comfortabele rit.